Kreativnost je fokus!

Kreativnost je fokus!

Ne postoji mesto koje smo obišli a da nam nisu ostali u pamćenju sitni detalji koji su učinili prostor ili ambijent privlačnijim za naše oči ili dušu. Pomislili biste da je to zapravo nevažno i da taj jastuk na tom krevetu nikom neće zapasti za oko, ali ako je to Vama uzelo i minut truda i inspirisalo Vas da dekorišete taj kutak, znajte da će to biti nekom upravo taj detalj koji pamti.


Pitanje stila ili ukusa?

Naaši prijatelji koji se bave dizajnom enterijera su nam odgovorili da je podjednako važno naći kompromis između određenog stila i ukusa , ali ne onog ko uređuje već onog ko bi dati prostor mogao da poseti. To znači da kao i drugim aktivnostima u kojima želimo da nekom pošaljemo neku informaciju ia da ona bude usvojena, moramo da pretpostavimo kome je namenjena.

Ono što važi kao generalno pravilo jeste da ukoliko postoji nesigurnost u vezi sa tim kako urediti prostor, držite se pravila funkcionalnosti i klasičnih rasporeda. Tu na kraju zapravo važnu ulogu igraju detalji zbog kojih će prostor oživeti i dobiti svoju ličnu boju. Tako da i iako krenete od klasike, možete sve prilagoditi kasnije dopunskim detaljima.

Kreativnost na delu

Koji su to osnovni elementi koje podrazumeva kreativnost prilikom realizacije projekta enterijera? Ona definitivno treba da bude Vaš fokus.

 1. Dozvolite sebi da budete kreativni tek pošto se završe sve grube pripreme i raspored elemenata u prostoru. Sedite i oslušnite prostor. On Vam uvek nešto novo poručuje.
 2. Probajte da te osećaje zamislite kroz boje, a onda te boje izrazite kroz dekorativni predmet koji fali u prostoru.
 3. Istražite internet i fotografije koje odgovaraju Vašoj inspiraciji. Uvek ćete naći više predloga.
 4. Nemojte dugo čekati da krenete u realizaciju ili kupovinu, za kreativnost je bitno impulsivno i spontano izražavanje. Tako Vaš posao dobija i jedan umetnički kvalitet.

Pišite nam

 • Želimo da čujemo od Vas šta Vas čini da se osećate udobno u jednom prostoru.
 • Pišite nam šta za Vas predstavlja kreativnost u enterijeru kao i šta je najkreativnija stvar koju ste do sada uradili.
 • Šta ne volite u prostoru restorana?
 • Šta ne volite u prostoru u kojem spavate dok ste na putovanju?

Pogledajte sve lokacije i objekte koji se nalaze na sajtu.

Bez obzira da li ste posetilac ili vlasnik objekta, pogledajte druge objekte na sajtu i saznajte po čemu se oni razlikuju od drugih , a neki od njih mogu biti i Vaša polazna inspiracija za putovanje ili kreiranje sopstvenog biznisa.

Pretraga objekata

Pretražite mapu objekata po zadatom kriterijumu…

Јеdnа misао о „Kreativnost je fokus!

 1. https://israelnightclub.com/apartments/דירות-דיסקרטיות-בבאר-שבע/ kаžе:

  Im very pleased to uncover this site. I want to to thank you for ones time due to this wonderful read!! I definitely liked every little bit of it and I have you book marked to check out new information in your blog.

Оstаvitе komentar

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.