Razdaljina: Ugašeno
Razdaljina:
km Set radius for geolocation
Pretraga

Radno vreme umomkraju.rs kancelarije

Ponedeljak

09:00 - 17:00

Utorak

09:00 - 17:00

Sreda

09:00 - 17:00

Četvrtak

09:00 - 17:00

Petak

09:00 - 17:00

Subota

/

Nedelja

/


 

–>

Kontaktirajte nas!  

 

umomkraju.rs 

informacije: info@umomkraju.rs

marketing: marketing@umomkraju.rs

praksa/obuka: tim@umomkraju.rs

 

O NAMA

Sajt umomkraju.rs namenjen je apsolutno svima. Ljudima koji traže informacije i ljudima koji nude informacije posredstvom reklame. Nudimo informacije o firmama i lokalitetima iz Vašeg kraja: kontakt informacije, putanja od tačke A do tačke B, informacije o njihovim proizvodima i uslugama. Informišemo Vas i o događajima širom Srbije. Za vas biramo i prenosimo samo pozitivne vesti iz Srbije i sveta, bez politike i crne hronike.
Ukoliko želite da se reklamirate putem našeg portala, to je svakako moguće. Ovaj vid reklame podrazumeva da zauzimate određeni web odnosno internet prostor koji je optimizovan za pretragu iz Google-a. Više prostora, to bolje za digitalno poslovanje Vaše firme. Uz ovaj vid reklame, nudimo profesionalne marketing pakete za oglašavanje na društvenim mrežama, izradu ili redizajn aplikacija i sajtova, a sve u cilju Vaše bolje reklame.
Svim licima je omogućeno aktivno učešće na našem sajtu gde nagrađujemo Vaše poverenje. Ukoliko imate informaciju za nas o zbivanjima iz Vašeg kraja ili želite sami da napišete vest koju ćemo objaviti u rubrici Vaše priče, ukoliko možete da nam prosledite nazive i kontakte lokalnih firmi u kojima kupujete ili lokaliteta od javnog značaja, masovne kupovine, finansijske institucije , i, ukoliko imate informacije o događajima iz Vašeg kraja - pišite. Direktno sa sajta preporučite a mi ćemo srazmerno Vašim informacijama nagraditi poverenje digitalnim poklonima ili onim koje preporučene firme obezbede za Vas na našu inicijativu. Digitalni pokloni koje Vam pripremamo mogu da se odnose na koju god temu iz Vašeg života, pa tako možete nekom uputiti fantastično elektronsko pismo , pokloniti visoko kvalitetni video ili sačuvati ga za svoje uspomene, dobiti univerzalni stih ili poruku za statuse na društvenim mrežama i slanje poruka ...
Besplatan web prostor oslanja se na Vaše mogućnosti da darujete vaučere poklona potencijalnim klijentima a našim korisnicima, onima koji aktivno koriste naš sajt. Srazmerno Vašem poklonu dobijate web prostor do godinu dana koji na isti način možete produžiti. Uz sam posao zauzimanja web prostora radi reklame, u svakom momentu možete unaprediti Vašu reklamu nekim od naših marketing paketa koji startuju već po ceni od 90 evra.
Kao što smo već objasnili, Vaša firma će imati optimizovanu stranu ili strane za pretragu iz Google-a , ali i putem sajta kroz naša polja za pretragu putem ključnih reči, kategorija i lokacije. Osnovna web strana na našem sajtu se ujedno ponaša kao verzija Vašeg sajta gde su sve informacije o Vama istaknute na jednom mestu, zajedno sa linkovima ka drugim sajtovima i društvenim mrežama, dugmetom za putanju do Vaše firme, galerijom i cenovnicima.
Na početnoj strani se nalazi mapa. Možete uneti ime lokacije i podesiti radijus oko centralne tačke. Na primer, unesite Niš, i podesite radijus na 10 km. Prikazaće Vam se deo mape sa Nišem u krugu od 10 km. Takođe, prilikom dolaska na početnu strana, mapa će Vas locirati. Dovoljno je da umesto ukucavanja grada samo podesite radijus , pa će rezultat tog podešavanja biti krug oko Vaše trenutne tačke u opsegu koji ste izabrali.