Karakteristike sadržaja

Karakteristike sadržaja

Sajt je potpuno prilagođen za prikaze na svim uređajima. Saznajte kako sve možete oblikovati sopstveni sadržaj kao i koje sve elemente imamo u prilog tome da korisnicima olakšamo pronalazak željenih informacija.

Na čak 25+ načina istaknite svoj sadržaj, a mi Vam predstavljamo neke od najvažnijih.

MOGUĆNOSTI PRIKAZA SADRŽAJA


Prikaz na mapi

Najveća prednost ovog portala jeste interaktivna mapa na kojoj su prikazani svi objekti na svim lokacijama …

Prikaz po odabranim filterima

Vaš objekat može da bude prikazan u jednoj ili više kategorija, lokacija, može biti istaknut na prednjoj strani kao i obeležen dodatnim karakteristikama koje će korisnicima olakšati pretragu.

Lista kategorija

Kategorije i potkategorije se mogu prikazivati prema odabranim filterima pretrage, lokaciji itd…

Navigacija

Samo klikom na dugme pokreće se navigacija koja korisniku olakšava da dođe do Vas odnosno kojim putem je najlakše stići. Idealno. Nema dodatnog pokretanja drugih mapa!

SEO

Stranica Vašeg objekta će sadržati osnovna podešavanja koja omogućavaju Google pretraživaču da budete vidljiviji na stranicama pretrage. Za ovo je neophodno da kontaktirate admina i dogovorite o detaljima.

Mapa objava u MAGAZINU

Svaka objava odnosno PR tekst u magazine je vezana za neku od lokacija. Lokacije se slikovito prikazuju na mapi.

Rezultati pretrage

Korisniku se otvara prelep interfejs sa rezultatima koji su prikazani u listi kao i direktno na mapi. Pokušajte to i na svom računaru! :).

Lista lokacija

Lokacije se mogu prikazivati takođe u formi liste, kao i kategorije. Korisnik tako može da pregleda sve što je vezano za jedan grad ili opštinu.

Potvrda vlasništva

Dešava se da mi kreiramo u ime klijenata naloge, a onda Vi nemate pristup izmenama. I to je rešivo klikom. Zahtevate vlasništvo nad lokacijom kako bi samostalno mogli da je izmenite!

Više web prostora

U zavisnosti od paketa koji imate možete se pojavljivati na Više jedinstvenih stranica na sajtu namenjenih samo Vama. Više stranica na netu o Vama, veće šanse su da budete otkriveni u pretragama. Budite na svim internet pozicijama/kanalima!

Pretraga objekata

Objekti se mogu pretraživati prema više karakteristika što ih omogućava lako dostupnim na upit korisnika. Pretraga se vrši putem ključnih reči, kategorija, lokacije…

Pretraga članaka u Magazinu

Svaki članak ima dodeljenu lokaciju i kao i objekat prikazuje se na posebnoj mapi članaka. Ovo olakšava pristup informacijama korisnicima portala.

Napredni filteri

Pored osnovnih načina pretrage mape, rezultati se dodatno mogu filtrirati dodatnim filterima, na primer: 24/7, terasa, hrana, bazen, dozvoljeni ljubimci, plaćanje karticom….

Dodatne karaktersitike objekata

Sve vaše dodatne pogodnosti biće istaknute na kreiranoj stranici objekta, tako da osim filtera koji se primenjuju u pretrazi, korisnik može te istaknute karakteristike da vidi direktno na stranici Vašeg objekta.

Događaji

Ukoliko se u Vašem objektu održava događaj ili ste organizator događaja na toj lokaciji ili nekoj drugoj, možemo objaviti događaj na zahtev. Još jedan način da se dodatno ispromovišete.

SADRŽAJ OSNOVNE STRANICE OBJEKTA


Usluge

U samom tekstu o objektu možete iskoristiti prostor da svoje osnovne ili najbitnije usluge istaknete na način kao što smo i mi naše predstavili na ovoj strani. Ne brinite, možemo Vam pomoći u tome i to uraditi za Vas!

Posts

Kada kreiramo dodatni sadržaj odnosno članak o Vašem objektu, izaberite najprikladnije opcije za prikaz. Odabir kategorija je veoma bitan i za Google pretragu.

Price Table

Imate želju da istaknete neki meni ili cenovnik, – pišite nam i mi ćemo kreirati takav prikaz za Vas.

Prikaz teksta je prilagođen svim uređajima

Oblikovaćemo tekst tako da bude najbolje prikazan na svim drugim uređajima.

Radno vreme

Korisnici vole da znaju kada ste im dostupni. Zato su ove informacije , pored adresa i kontakta, najbitnije!

Dodatni elementi

Videli ste neki određeni prikaz sadržaja na našem sajtu i želite isto tako da se oblikuje i Vaš sadržaj ili deo sadržaja. Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam prilagoditi sadržaj injegov prikaz. Jer, Vaša strana je , ustvari, Vaš mini veb sajt i treba da Vas predstavi u najboljem svetlu.

Spremni ste da isprobate ove funkcionalnosti?