Budi deo našeg tima – stalno otvorena pozicija u prodaji

Budi deo našeg tima – stalno otvorena pozicija u prodaji

Osmislili smo da ovaj projekat podržava mlade ljude. I to u svakom segmentu koji smo mogli da obuhvatimo.


Ukoliko je mlado lice započelo svoj biznis u oblasti turizma i ugostiteljstva, mi ćemo osmisliti poseban paket reklame. Ukoliko je mlado lice osoba koja tek započinje svoju karijeru koncertima, svirkama, izložbama, glumom – opet ćemo biti tu da sve to podržimo van svih cenovnih okvira.

A ukoliko mlado lice želi da radi , ali i nauči nešto novo, mi ćemo to bogato nagraditi. Zato imamo stalno otvorene pozicije u prodajnom timu za one koji žele dodatni džeparac ili možda nešto više, i to za sve one koji žive kako u Srbiji, tako i u regionu, i poželjno, poznaju srpski jezik.

Ukoliko ste mladi, potreban Vam je dodatni posao i volite prodaju, ali i digitalni marketing – onda ste na pravom mestu.

Sa druge strane, okupili bismo i sve druge entuzijastične ljude sa iskustvom koji žele da budu u novom timu koji teži da raste i sa kim ćemo svi zajedno rasti.

Pripremili smo prezentacije koje će vam olakšati rad, obuku, kao i radne materijale koji će Vam organizovati poslovanje. O svim uslovima se možete informisati nakon iskazanog interesovanja putem navedene kontakt forme.

Za sve one koji su pokazali najbolje rezultate i koji vole liderske pozicije, biće posebno nagrađeni.

Javite nam se za više detalja!

Оstаvitе komentar

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.