O NAMA – najčešća pitanja

1. Ko smo mi?

Iza poslovnog portala umomkraju.rs stoji firma Akti Point d.o.o. iz Beograda koja se bavi pružanjem usluga u oblasti digitalnog marketinga, programiranja i aplikativnih sistema. Portal umomkraju.rs je novi brend kompanije koji je počeo zvanično sa radom u aprilu 2017. godine. Naš osnovni zadatak je da malim i srednjim preduzećima , sa jedne strane, omogućimo konkretan pristup zainteresovanim kupcima kroz mrežu marketing alata, a da kupcima, sa druge strane, omogućimo jednostavan pristup firmama u kojima žele da kupuju . Klijentima omogućavamo izradu kompletnih web strana na našem sajtu koje se mogu vezati za pododomen firme i tako poslužiti i kao mini web sajt. Na portalu se nalaze sve bitne informacije koje korisnike mogu da obaveste o aktuelnostima iz kraja : koji se objekti gde nalaze, kako stići do njih, koji su popusti aktuelni u kraju, kakvo je radno vreme firmi, kakav je sadržaj proizvoda i usluga koje nude naši klijenti, koja su to dešavanja u kraju … Razvitak poslovanja raznih preduzeća i informisanost kupaca ili korisnika je naš osnovni cilj.

2. Da li portal služi reklamiranju ili oglašavanju?

Reklama je čitav proces kreiranja identiteta firme u javnosti posredstvom medija, raznih internet tehnologija ali proizilazi i iz samog poslovanja. Oglašavanje sa druge strane obično podrazumeva kratkotrajnu poziciju firme na nekom istaknutom mestu dostupnom većem broju posmatrača a u cilju pozivanja na neku akciju. Portal umomkraju.rs objedinjuje pojam reklame i oglasa. Reklama je deo Vašeg imidža koji ćemo istaknuti na portalu, a oglas je Vaša pozicija na poslovnoj mapi koju potencijalni kupci mogu pretraživati uz pomoć ključnih reči, kategorija i razdaljine . Sa našim portalom možete započeti svoju reklamu. A na koji način ćete se reklamirati i koje ćete dostupne alate koristiti zavisi isključivo od Vašeg izbora i mogućnosti.

3. Da li ću dobiti svoj sajt?

Kada se za Vašu firmu otvori nalog, to znači da ćete dobiti i Vašu web aplikaciju. Kada kupac dođe na Vašu poziciju na poslovnoj mapi, on pokreće Vašu ličnu web aplikaciju koju može pronaći i zasebno na Google Play-u. Dakle, otvara se aplikacija FIRME na kojoj je rečeno sve o Vama. Ali to nije sve. Svaka web aplikacija ima ugrađene određene marketing alate koji joj mogu pomoći u poslovanju. Vaša aplikacija biće vezana za lični poddomen – firma.umk.rs. Informacije i fotografije možete menjati u bilo kojem trenutku trajanja naloga. Mi imamo na umu da se Vaš posao menja, zato smo Vam omogućili pristup informacijama koje o Vama postavljamo na naš sajt.

U prevodu, prikazom na našem sajtu i dodeljivanjem poddomena omogućava Vam se da imate potpuno funkcionalan mini sajt  u službi poslovanja koji možete menjati i korigovati naspram potreba poslovanja. Početne pakete za firme i samu web aplikaciju koju dobijate možete nadograditi dodatnim marketing materijalima . Više o digitalnom marketingu saznajte ovde.

4. Kakve su prednosti naloga moje firme?

Kada otvorimo nalog za Vašu firmu i prikupimo podatke i fajlove potrebne za njegovu izradu, oživeće Vaša web aplikacija. Tu će biti sve prilagođeno potrebama Vašeg poslovanja i komunikaciji sa kupcima. Opis firme, naslovna galerija, kontaktiranje direktno iz aplikacije, mogućnost da kupac zakaže, poruči ili pogleda istaknute usluge ili proizvode, samo su neki od marketing alata koji će im biti dostupni. Posebnu prednost dajemo ugrađenim mapama u samu aplikaciju. Korisnik može lako uz pomoć navigacije stići od tačke A do tačke B bez da pokreće aplikaciju MAPE sa strane. Takođe, tu će biti svi podaci o Vašim specijalnim akcijama, popustima, linkovi ka Vašem sajtu, fejsbuku, tviteru… Imate puno internet strana i sajtova ili nemate nijedan? Odlično. Ukoliko ste spremni, dozvolite da kupac pronađe sve o Vama na jednoj strani i ostvari komunikaciju na klik.

Suština ovog portala jeste da sve ono o Vašem poslovanju što smatrate najbitnijim istaknete na JEDNOM MESTU.

Druga prednost je što svoje poslovanje možete podići na viši nivo uz pomoć naše SEO optimizacije, biznis menadžera, materijala za rad u digitalnoj sferi reklamiranja i uz pomoć marketing izveštaja sa statistikom i analizom koje možemo kreirati za Vas.

5. Još malo o marketing alatima?

Notifikacije na uređajima Vaših kupaca deluju primamljivo poslovno rešenje. Sada Vaš poddomen može imati svrhu. Kada iskoristite kanale kojima se i inače služite, bio to fejsbuk ili mejl, živi kontakt ili telefon, Vi obaveštavate kupca da sada postoji web aplikacija koja mu može pomoći da bude u toku sa novinama. Na primer, danas ste dobili 100 novih naslova u Vašoj knjižari. Vaša web aplikacija je zabeležila posete određenog broja korisnika. Sada, istim tim korisnicima, Vaša web aplikacija može poslati notifikaciju svim tim korisnicima o tome da ste dobili nove naslove. Naš tim programera se svakodnevno trudi da ovu funkciju unapredi i omogući Vam da po najpovoljnijim cenama komunicirate sa kupcima.
Naša je dobra volja da o Vama govorimo i na blogu koji je prijateljski nastrojen prema publici, pre svega kupcima i onima kojima možete poslužiti kao inspiracija. Ukoliko imate priču za nas, pisaćemo o Vama i napraviti video klip prilično dobre produkcije. Sve to ulazi u jednu cenu!
Uz obostranu komunikaciju uvek nas možete zamoliti da o nekoj Vašoj akciji napišemo post na instagramu ili fejsbuku.
Suština je da Vaša aplikacija bude pretvorena u Vašeg malog komercijalistu. Vi ćete joj pomoći ukoliko je redovno ažurirate i ne dozvolite da se na njoj nalaze zastarele informacije.

Uz pomoć portala umomkraju.rs možete organizovati i čitavo Vaše digitalno poslovanje. 

6. Dodatno isticanje na sajtu za firme?

Kako je u samom meniju sajta predviđeno isticanje posebnih kategorija, a to su POPUSTI i DOGAĐAJI, ali i BLOG, posebno bismo se pozabavili ovim temama.

Korisnici koji su registrovani sa potpunim paketima (pogledajte CENOVNIK) u toku trajanja svog naloga mogu postavljati i po više svojih akcija i događaja. Svaki njihov unos će automatski biti prikazan i na dodeljenim tabovima koje možete videti u meniju. Blog i video priča su naš poklon ovakvim klijentima, a dodatno se mogu zakupiti i veći paketi.

Za korisnike koji su samo besplatno pozicionirali firmu na mapi bez da im je omogućeno da koriste dodatne alate, mogu ih zakupiti na mesečnom nivou. Naša je preporuka da koristite popuste, događaje i blog kako biste kvalitetno predstavili svoju firmu. Materijal koji mi kreiramo za Vas možete koristiti u samostalnom reklamiranju ili nam prepustiti da taj deo posla vodimo za Vas.

 

7. Ja sam fizičko lice. Kako da koristim portal?

Na portalu umomkraju.rs je sve pojednostavljeno. Mapa Vas locira gde se nalazite i prilikom zadavanja kriterijuma za pretragu možete podesiti i koja razdaljina u odnosu na Vašu poziciju Vas interesuje. Potrebno je samo da otključate katanac kako biste podesili mapu.

Mapa će u rezultatima da prikaže sve ono što ste zadali u pretrazi.

Kada izaberete određenu firmu ili objekat, najpre ćete videti njihovu naslovnu galeriju. Ispod toga je dugme za pozivanje. Kontakt kartica je malo niže sa desne strane. U njoj možete pronaći kontakt formu i direktno sa našeg sajta poslati mejl. Klikom na POKAŽI PUTANJU bez bilo kakvih dodatnih ukucavanja adrese, a pritiskom na geolokaciju, prikazaće Vam se detaljna putanja od Vas do firme koju ste izabrali.

Levo u odnosu na kontakt karticu se nalazi RADNO VREME.

Ukoliko firma ima potpun profil možete zakazati termine u salonima, sastanke ili poručiti i pregledati kataloge proizvoda i usluga.

Takođe, na stranama firmi se mogu naći istaknuti popusti kao i događaji koji se organizuju pod njenim okriljem.

Ukoliko želite da istražite sajt po kategorijama, događajima i popustima, dovoljno je da izaberete tu prečicu iz menija sajta.

Blog je inspirativno mesto gde možete pronaći detaljnije informacije o nekim firmama, pozitivne priče o poslovnim uspesima, priče o digitalnom i tradicionalnom marketingu…

Ukoliko želite da postavimo neku firmu iz Vašeg kraja na mapi, pošaljite nam mejl a mi ćemo Vam ispuniti želju.


Kontaktirajte nas i putem telefona, sms-a, what’s up-a ili Viber-a!

  • klik na dugme POZOVITE za pozivanje
  • klik na What’s Up ikonicu sa mobilnog telefona
  • klik na VIBER  da skenirate VIBER code (samo za pristup sa računara)
Pozovite!

 

 

Ocenite nas na GOOGLE-u!