Razdaljina: Ugašeno
Razdaljina:
km Set radius for geolocation
Pretraga

Darujemo Vas na univerzalan način univerzalnim poklonima!

Preporučite Vaše mesto – očekujte poklon iznenađenja!

Šta i kako da preporučite?

 

1. Izaberite temu Vaše preporuke – firmu/objekat/lokalitet, vest, događaj ili Vašu priču iz Vašeg kraja.

2. Opišite preporuku sa poznatim informacijama i linkovima ka istim. 

  • za firme navedite mesto u kojem se nalaze, kontakt telefone i mejlove, linkove ka sajtovima i društvenim mrežama – to mogu biti mesta u kojima lično kupujete ili mesta koja su od javnog ili šireg društvenog značaja: pošte, banke, pozorišta…
  • za vesti je dovoljno da izaberete jednu iz svog kraja i prosledite nam link, bez crne hronike i politike.
  • za događaj prosledite link ili navedite informacije kao što su mesto i naziv događaja, kontakt organizatora, informacije o ulaznicama.
  • za Vašu priču, ukoliko volite da pišete,  pošaljite esej ili zapis, vest iz svog kraja na temu koja će grad/mesto u kojem živite predstaviti Vašim rečima na jedinstven način.

3. Vaše preporuke biće bodovane, bodovi biti dostupni na uvid svima, a menjaćete ih za poklone naspram sopstvenih potreba. Svaka preporuka nosi određeni broj bodova, u rasponu od 1 do 5. Sa druge strane, za određeni poklon sa temom po Vašem izboru potreban je i određeni broj bodova: za kratke tekstualne poruke 5 bodova, za kreativne fotografije i kreativna elektronska pisma koje šaljemo direktno sa našeg sajta Vama dragim ljudima 10 bodova, dok će za video zapise i vaučere firmi biti potrebno 20 bodova.

Sve dodatne informacije biće Vam poslate na mejl nakon pristigle preporuke, ali nas i Vi možete kontaktirati dodatno mejlom na info@umomkraju.rs.

 

Prve bodove zaradite odgovorom na anketu (vredi 5 bodova).

Vaše bodove pogledajte ovde.

 

Vaše ime i grad/mesto iz kojeg ste *

Email *

Telefon

Vrsta preporuke

Navedite sve preporuke koje imate pod istom kategorijom. Za razraničenje opisa koristite redne brojeve.

Opis preporuke *

 

Kakve poklone mogu da očekujem?

 

  1. Vaučere firmi koje preporučujete – Sve firme će dobiti priliku da zahvaljujući Vašoj preporuci dobiju besplatan web prostor za reklamu svoje firme, i to u periodu od godinu dana. Da bi se to desilo, firma će morati da bude pravi dobar komšija iz kraja i dodeli određenu količinu poklona upravo za posetioce portala. CIlj ovakve kampanje je međusobno podsticanje kupaca da kupuju i koriste usluge onih koji im ukazuju poverenje, a sa druge strane podsticanje firmi da nagrađuju potencijalne kupce od poverenja. A kako se sve to odvija putem našeg portala koji koristite za dolaženje do informacija upravo o firmama iz kraja, nagrađujemo obostrani trud.
  2. Video formati – Ukoliko želite kreativni video sa propratnim tekstom na temu po izboru – proslava ljubavi, prijateljstva, braka, zdravlja, života – mi ćemo sve to upakovati za Vas i Vaše najdraže, ukoliko je to nešto što ćete pokloniti . Verujemo da ovakav poklon jeste nešto svevremeno i svako ko ga dobije od Vas biće oduševljen originalnošću. Sa druge strane, možete napraviti kolaž porodičnih momenata, momenata sa putovanja ili čega god se setite, a zarad Vaše lične arhive ili objavljivanja na društvenim mrežama.
  3. Foto formati – na isti način kao i video obeležite zanimljive ili bitne momente iz života. Svaka od fotografija biće obrađena u dva do tri formata po Vašem izboru. Ovog puta možemo dati ideju da nekom poklonite specifičnu diplomu – za najboljeg drugara, mamu, tatu, psa! Zašto da ne?! VAše je samo da imate originalnu ideju i dostavite nam materijal.
  4. Elektronsko pismo – ukoliko ovo bude Vaš izbor da unovčite bodove, budite sigurni da ćete nekom ulepšati dan. Ovde imamo prostora da u duđem tekstu , a u kombinaciji sa fotografijama ili nekim Vašim video snimkom, napravimo zanimljivu priču. Pošaljite nekom najdublje misli, podsetite ga koliko Vam je bitan … 
  5. Tekstualne poruke – Svi znamo šta je SMS! Ali ovakve poruke možete poslati i putem platformi za mobilne telefone ili čak objaviti na statusima društvenih mreža.  Opet, kao i za video i fotografiju, Vaše je da odaberete temu i mi ćemo osmisliti stil i tekst poruke koja Vam je potrebna.