UMOMKRAJU.RS nagrađuje kupce novih sajtova

UMOMKRAJU.RS nagrađuje kupce novih sajtova
Biznis i ekonomija Marketing Srbija Sve vesti Top

Kupac očekuje vrednost, a mi tu vrednost dodatno nagrađujemo poklonom! A sajt – sajt je tu već po ceni od 150 evra!

 

 

Izrada web sajta je osnov Vašeg online poslovanja. Danas više nije važno u kojoj ste delatnosti, od Vas se očekuje da posedujete sopstvenu internet prezentaciju.  Sajt je Vaš lični pečat i polazna tačka za sve ono što se zove internet marketing.

Ukoliko još niste bili u prilici da obezbedite sebi web prezentaciju ili planirate da redizajnirate postojeći web sajt, na pravom ste mestu. Ukoliko krenemo od osnovne izrade web sajta, vrlo je verovatno da ćete ga platiti samo 150 evra. Pritom, to je nešto što ostaje doživotno u Vašem vlasništvu. Treba imati na umu da sajt treba održavati i ažurirati , ali naspram njegove celokupne vrednosti sva ta ulaganja su beznačajna.

 

 

Uz svaki kupljeni web sajt , uz koji ste već dobili popust, dobijate jedan poklon po izboru koji će dodatno povećati  marketinšku vrednost čitavog posla. A svaki kupac dobija i gratis godinu dana web prostora na ovom portalu u svrhu reklame svoje firme.

Jedan od poklona koje kupac bira je mogućnost kreiranja tekstova za blog sajta koji će osvanuti. A samo održavanje bloga je posebno bitno za povećanje saobraćaja ka istom. Pritom, potencijalni klijent odnosno kupac, rado će zaviriti tu ne bi li pronašao dodatne informacije o Vašem poslovanju.

Ukoliko ipak želite da isprobate neke druge varijante marketinga, na raspolaganju Vam je i 1000 besplatnih, komercijalnih SMS poruka koje možete poslati uz našu asistenciju . Znate sve one reklamne poruke koje primate sa kratkih četvorocifrenih i drugih brojeva?! Odličan način da ostvarite brzu i konkretnu komunikaciju sa kupcem, i budete jedan na jedan. Imajte na umu da čak 80 posto ljudi zaista i pročita ovakvu poruku.

Ukoliko ipak želite da unapredite vizuelni doživljaj koji kupci imaju o Vama posredstvom strana na društvenim mrežama, ne bi bilo loše da se ipak opredelite za treći poklon – tri HD video prezentacije.

 

Opširnije o čitavoj akciji možete saznati ovde.

 

M.S.