Tjunizujte se TUNE IN radio stanicama

Tjunizujte se TUNE IN radio stanicama
Kultura Sve vesti Svet Tehnologija

 

Bez obzira da li koristite desktop, laptom ili mobilne uređaje, možete postati još jedan od milion korisnika širom planete koji koriste TUNE IN aplikaciju.

A šta je to TUNE IN? Aplikacija dobrih vibracija i to baš po Vašem ukusu. Sve što Vam je potrebno je internet konekcija i možete uživati u apsolutno svakoj radio stanici koja postoji na svetu. I što je najvažnije, ova aplikacija je potpuno besplatna.

Kada intalirate aplikaciju ili joj pristupite putem računara, biće Vam ponuđeno da je pretražujete po nazivu lokalnih radio stanica, gde aplikacija locira mesto gde se nalazite, odnosno državu, i ponudiće Vam sve sa tog govornog područja. Sa druge strane, pretragu stanica možete obaviti putem kategorija: muzika, sport, vesti, podkast (eng.podcast), razgovori ili talk shows, poslednje preslušano, lokacija, trendovi, jezik… Jednostavno fantastično.

Želeli bismo da Vam pored lokalnih radio stanica preporučimo fantastičan radio sa FUNK muzikom – Generations funk. Ova radio stanica je deo francuske baštine. Ukoliko volite dobre, stare a svetske  pop i rock hitove, preporučujemo opet fantastičnu RSO 91,7 stanicu koja je grčkog porekla. Ukoliko niste znali, na teritoriji Srbije postoji fantastična radio stanica za decu i to NAXI KIDS.

Idealna upotreba radio stanica je , kao što znate, dok sedite i radite poslove za računarom, čitate ili istražujete putem interneta, boravite u prirodi, imate lokal u nekom tržnom centru … Muzika je lek za dušu a uverićete se kako to može biti jednostavno i blagotvorno na sva Vaša čula ukoliko počnete da korstite baš ovu aplikaciju.

 

Pripremila M.S.