Koje nokte da „obučem“ danas?

Koje nokte da „obučem“ danas?
Biznis i ekonomija Lepota i zdravlje Sve vesti

 

Manikir trendovi 2018

 

Lepi, uredni, negovani nokti uvek su bili i uvek će biti u modi. Kratki crveni ili klasičan „frenč“ mogu biti dobar izbor za svaku priliku, ali ako izborom manikira želite da poručite nešto više, i na noktima pokažete svoju maštu i kreativnost, možete odabrati i neki smeliji manikir.

Sasušene bočice lakova, i mukotrpno i dugotrajno čekanje da nokti dostignu željenu dužinu danas su prošlost, dovoljno je da posetite obližnji kozmetički salon, i posle svega sat vremena izađete sa noktima iz svojih snova.

Ako još uvek niste odlučili kakve nokte želite, ovo je izbor manikir trendova u 2018. godini koji bi mogao da vam pomogne:

 

  • Beli nokti – Beli nokti se, na našu veliku radost, ove godine vraćaju na velika vrata. Nekada popularni „kreč“ beli lakovi, ali i druge nijanse bele, idealni su za sunčano vreme, a savetujemo da ih ove godine prošarate i nekom zanimljivom ornamentikom.

 

  • „Listići i cvetići“ – Svoje bele ili „nude“ nokte u prolećnim i letnjim danima možete ukrasiti motivima iz prirode, sa par latica omiljenog cveća, ili listićima zelenila.

 

  • Geometrijske šare – kvadratići, trouglići, kružići, tačkice… mogućnosti za kombinovanje oblika i boja su bezbrojne, i apsolutno su hit u svetu. Možete se igrati i uživati u odabiru omiljene kombinacije, a vešta ruka manikir majstora može vam pomoći da izvučete precizne linije.

 

  • „Mrežasti“ nokti – I ove godine, inspirisano filmom „50 nijansi sive“, popularni su mrežasti nokti; efekat diskretne čipke ili mrežastih čarapa na noktima, može biti idealan za elegante prilike. A ako još uvek niste, ove godine svakako probajte i ombre nokte koji su prošle godine bili pravi hit, a njihov trend se i ove godine nastavlja.

 

  • Metalik pastelni – ako volite metalik nokte, radovaće vas da je ovaj trend i dalje popularan, ali ove godine odaberite pastelne nijanse umesto tamnih, kao i srednju dužinu noktiju.

 

Ovo su samo neke od ideja koje savetnici za modu preporučuju ove godine, i mogu vam pomoći ako ste još uvek neodlučni kakve nokte želite da „obučete“ ove sezone. Najbolji će izbor svakako uvek biti ono što vam se najviše dopada i što vam najlepše stoji, a ako ste u Pirotu mi vam preporučujemo da svoje ruke poverite vrednom osoblju iz kozmetičkog studija Leona.

 

pripremila I. P.