Dobro došli u DICIOTTO      

    

Nakon višegodišnjih putovanja po svim svetskim meridijanima i prekookeanskim destinacijama, u jednoj zemlji nam se desilo nešto što nismo znali da opišemo. Srdačan odnos, osmeh, ljubav i strast prema spremanju, kuvanju i uživanju u hrani koju smo doživeli u nekoliko regija Italije, ostavile su na nas apsolutno najjači i najdublji utisak koji je u nama i dan danas i zbog koga se rado vraćamo u tu zemlju u kojoj je gastronomija način života a sto prepun divne hrane mesto okupljanja porodice, familije, prijatelja, saradnika, poslovnih partnera.

Taj odnos prema spremanju i konzumaciji hrane, ta ljubav i strast nas je inspirisala da krenemo u avanturu otvaranja restorana italijanske kuhinje u Nišu.

 

DICIOTTO je restoran italijanske kuhinje koji gostima donosi autentičnu, domaćinsku atmosferu uživanja u tradicionalnim italijanskim specijalitetima koji su spojeni sa našim domaćim ličnim pečatom. Otuda i za naziv restorana reč Diciotto (Dićoto), koja na italijanskom jeziku označava broj 18. Pošto je poštanska oznaka grada Niša 018, asocijacija je vrlo jasna.

Takođe, tačno 18 godina je ideja o otvaranju restorana u kome će se gosti osećati kao kod svoje kuće i uživati u vrhunskoj gastronomiji tinjala u nama i sazrela za ostvarenje baš nakon toliko godina.

Pored odabrane ponude najreprezentativnijih italijanskih jela, za naše drage goste smo odabrali tačno 18 vrhunskih specijaliteta, čiju smo pripremu izučavali u italijanskim regijama odakle i potiču, koje ćemo jedan po jedan, u toku godine u periodima kada se oni tradicionalno pripremaju, prezentovati svim gurmanima i ljubiteljima dobre I ukusne hrane i italijanske kuhinje čije gastronomske bisere do sada nisu imali prilike da probaju u Nišu.

 

Kroz spoj najboljih italijanskih recepata i najboljih namirnica za ta jela iz našeg kraja direktno od proizvođača, pravih domaćina, kao i pažljivo odabranih rakija i vina koja su u savršenoj harmoniji sa tim jelima, želimo da kreiramo vrhunski gastronomski doživljaj za naše goste.

Vrlo pažljivo smo birali ljude koji će učestvovati u realizaciji naše vizije i koji će biti deo DICIOTTO familije. Ljude koji dele našu strast i ljubav ka kreiranju hrane u kojoj uživaju sva čula i koja spaja ljude i budi u njima ono najbolje i mami osmeh na lice.

 

Restoran se nalazi u centru grada Niša u Jeronimovoj ulici broj 26. Prošetajte ispod divnog drvoreda i posetite nas, a sve ostalo je naša briga. Osmeh, familijarna atmosfera, prijatan, ugodan i udoban ambijent su ono što vas očekuje, zajedno sa hranom spremljenom sa uživanjem I dobrom energijom za koju uvek i bez ikakvih kompromisa biramo samo najbolje i najsvežije namirnice od domaćinskih proizvođača sa kojima gajimo ne samo poslovni već prisan i prijateljski odnos baziran na potpunom poverenju.

Blagovremeno ćemo vas obavestiti o datumu početka rada  našeg restorana i jedva čekamo da nas posetite i uverite se u kvalitet naše usluge i hrane koja se sprema sa merakom i dušom.

 

Otvaranje za koji dan!

Specijalni pokloni i popusti za prvih 100 gostiju!

Radno vreme

Ponedeljak

11:00 - 23:00

Utorak

11:00 - 23:00

Sreda

11:00 - 23:00

Četvrtak

11:00 - 23:00

Petak

11:00 - 23:00

Subota

11:00 - 23:00

Nedelja

11:00 - 23:00

Istaknuto je predviđeno radno vreme, objekat se otvara verovatno od početka juna 2020.

Kontaktiraj vlasnika
Pokaži mi rutu do destinacije
Klikni na mapu za prikaz.

Ostavite recenziju

Vaša Ocena

Ime/Nadimak
Opis
Cena
Lokacija
Zaposleni
Roba/Usluge
Ambijent/Estetika
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Milica 28/05/2020 10:37
Cena
Lokacija
Zaposleni
Roba/Usluge
Ambijent/Estetika

Mislim da će to biti najbolja pica u gradu!