fbpx

Prijavite svoju firmu na umomkraju.rs

Besplatna registracija 365 dana

  1. Doživotno besplatan nalog za sve zanatlije. Predložite komšiji da zauzme svoj prostor online bez ikakvih obaveza. Jedini uslov je da ima svoj registrovani biznis i da nema više od troje zaposlenih. Svi iz komšiluka traže dobrog krojača. Vodoinstalatera. Obućara. Šeširdžiju. 
  2. Besplatan nalog za sve one koji su tek pokrenuli biznis i traže više prostora za oglašavanje. Registrovani biznisi u poslednjih godinu dana imaju besplatan nalog u trajanju od 365 dana.
  3. Trenutno važeći uslovi za sve druge biznise: Svaki novootvoreni nalog do kraja septembra 2020. godine biće besplatan i trajaće godinu dana. 
  4. Nakon isteka besplatnog perioda nalog možete produžiti na novih godinu dana uz uplatu po cenovniku koji možete pogledati OVDE.

 

POPUNITE ZAHTEV I MI ĆEMO AKTIVIRATI VAŠ NALOG nakon obostrane provere podataka.

Možete uneti i nadimak.
Mejl adresa je neophodna za poslovnu komunikaciju sa nama i sa zainteresovanim posetiocima.
Unesite drugu adresu za kontakt na Vašoj stranici. Ukoliko ne unesete drugu mejl adresu, biće korišćena primarna , ona za koju ste vezali ovaj nalog. Ispod možete da odaberete vidljivost iste.
Ukoliko adresa ne bude bila vidljiva, svakako će biti dostupan kontakt formular gde posetilac neće moći da vidi Vašu mejl adresu, a moći će da Vam uputi poruku.
Naziv firme je ujedno i naslov Vaše poslovne strane na sajtu. Razmislite dobro kako će ovaj naziv izgledati i šta bi sve trebalo da sadrži. Dobar naziv omogućava lakšu pretragu na sajtu i npr. na Google pretraživaču.
Uneti detaljno čime se firma bavi, otkad posluje, kakve proizvode/usluge nudi, koja je Vaša ciljna grupa potrošača... Sve ono što unesete učiniće Vašu stranu preglednijom i informativnijom.
Tekstualni sadržaj cenovnika preporučujemo. Kupci vole brze informacije, a jedna od najvažnijih su informacije o cenama. Cena bi trebalo da bude transparentna ili bar opisno predstavljena. Naši posetioci vole informacije o cenama. Svaki roba i usluga imaju svog kupca. Ne brinite o tome da li će se nekom dopasti Vaše cene.
Ova adresa će se prikazivati na mapi portala. Mapa portala je interaktivna i pomaže posetiocu da odredi svoju udaljenost od Vaše firme, utvrdi tačnu lokaciju i oseća se bolje u svom okruženju.
Ovde ćemo Vas mi kontaktirati.
Posetioci imaju opciju direktnog pozivanja sa sajta.
Unesite linkove društvenih mreža jedan ispod drugog (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Twiter i drugo)
Pošaljite logo, naslovnu fotografiju po želji, i najviše još 5 fotografija. 1. Broj telefona za WhatsApp je +381641380209; 2. Pošaljite fotografije na mejl: info@umomkraju.rs; 3. Pokrenite navedeni sajt, dodajte fotografije sa uređaja, preuzmite link koji ćete dobiti i pošaljite nam ga na jedan od gore pomenuta dva načina.

SAMOSTALNO UNESITE SVOJU STAVKU

Možete jednostavno i samostalno kreirati stavku  – odnosno dodati Vašu firmu. Potrebno je da kreirate nalog odnosno da se registrujete , a nakon logovanja če Vam biti dostupan panel za uređenje i dodavanje podataka. Mi ćemo Vaš profil dodatno urediti, a Vama ga poslati na uvid i eventualno ćemo proslediti zahteve za dopunu informacija. Ukoliko to želite da mi uradimo umesto Vas, predlažemo da započnete popunjavanje formulara na ovoj strani.

Hvala i uživajte u Vašoj komšijskoj prezentaciji biznisa!

Registrujte se i samostalno unesite podatke

Mi ćemo Vam pomoći ukoliko u tome ne uspete samostalno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena

unesite ime

unesi svoj website ukoliko ga poseduješ

unesite komentar

Promeni jezik »