fbpx

NAPOMENA! *Najpre se morate registrovati i biti ulogovani kako biste videli sopstvenu statistiku poena na kraju ove strane i kako biste preuzeli referalni link.

IMATE SOPSTVENI BIZNIS? SAKUPLJAJTE POENE I UNOVČITE IH ZA OGLASNI PROSTOR NA SAJTU

 

 1. Poene menjajte za objave u delu namenjenom za AKCIJE. Potrebno je da imate minimalno 100 poena, a vrednost jedne akcije je 20 poena.
 2. Poene menjajte za objave otvorenih radnih mesta u delu POSLOVI. Potrebno je da imate minimalno 100 poena, a vrednost jedne ovakve objave je 20 poena.
 3. Poene menjajte za objave događaja u delu DOGAĐAJI. Potrebno je da imate minimalno 100 poena, a vrednost jedne ovakve objave je 20 poena.
 4. Poene menjate za tekstove u delu BLOG. Potrebno je da imate minimalno 100 poena, a vrednost jedne ovakve objave je 50 poena.
 5. Poene menjajte za dodatnu galeriju – PORTFOLIO. Potrebno je da imate minimalno 100 poena, a vrednost jedne ovakve objave je 40 poena.
 6. Poene menjajte za obnovu ili kupovinu godišnjih naloga. Potrebno je da imate minimalno 500 poena, što je ujedno i vrednost obnove ili kupovine naloga.

VI NEMATE SVOJ BIZNIS ALI ŽELITE DA OBJAVITE AUTORSKI TEKST? Može!

 

 1. Tekst članka treba da bude vezan za određen lokalitet u Srbiji. Zašto je to mesto ili taj biznis dobar domaćin, dobar komšija, dobar poslodavac…?
 2. Prezentacija lokaliteta može da bude posredstvom određenog biznisa ili mesta od javnog interesa, događaja, određenih akcija, kulturnih dešavanja, turističkih atrakcija…
 3. Potrebno je da Vaša priča (tekst) istakne pozitivni karakter osnovne teme.
 4. Ukoliko ste sve gore navedeno ispunili, poslaćete nam tekst koji ćemo pregledati i poslati Vama nazad na odobrenje nakon eventualnih korekcija.
 5. Vaš tekst će biti objavljen u zamenu za prikupljene poene. Potrebno je da imate najmanje 100 poena, a vrednost jednog članka koji će biti objavljen je 50.
 6. BONUS: Zainteresovani klijenti mogu baš Vas da zatraže za prezentaciju njihovog biznisa. Zato pripremite  kratak tekst o Vama koji će se naći na kraju članka.
 7. U svakom momentu možete zatražiti rejting Vašeg članka. 

MOJI POENI: Molimo, ulogujte se za prikaz Vaših poena.

ZARADITE DODATNE POENE UZ REFERALNI LINK

Preporučite umomkraju.rs tako što ćete kopirati i podeliti ovaj link (za ispravan prikaz linka koji ćete kopirati morate biti ulogovani): https://umomkraju.rs

KAKO ZARADITI POENE?

Poene dobijate, na primer, prilikom:

 • registracije – 40 poena,
 • godišnjice članstva na sajtu – 100 poena,
 • logovanja – 5 poena jednom dnevno,
 • dnevnih poseta – 3 poena po poseti,
 • pregleda firmi – 2 za pregled svake firme (najviše 10 poena dnevno),
 • događaja – 2 poena ( najviše 5 puta dnevno),
 • akcija – 2 poena ( najviše 5 puta dnevno),
 • čitanje postova – 4 poena (najviše 3 puta dnevno),
 • pregled stranica sajta – 2 poena (najviše 5 puta dnevno)

Poene ćete dobiti i prilikom pregleda video snimaka, komentarisanja postova (gde možete dobiti i minus poene za obrisane komentare ili spamovanje), klikova na određene linkove, ali najveći broj poena možete ostvariti ukoliko objavite svoj referalni link, a to je i do 200 poena dnevno.

POŠALJITE ZAHTEV ZA ZAMENU POENA

Nakon što pošaljete zahtev, utvrdićemo da li raspolažete odgovarajućim brojem poena. Nakon odobrenja, poslaćemo Vam mejl sa daljim instrukcijama.

*morate biti registrovani kako biste upotrebili kupon
Promeni jezik »