Pozovite OVDE

 

U sklopu Doma kulture je pozorišna sala sa 360 sedišta (ali na žalost ovu salu od jula 2007. godine ne koristimo). Iz tog razloga skoro sve manifestacije se održavaju u bioskopskoj sali koja broji 223 sedišta.

Dom kulture organizuje gostovanja pozorišnih predstava kao i muzičkih koncerata za decu i za odrasle na srpskom i na mađarskom jeziku. Svake godine je domaćin opštinskim smotrama horova, folklora i orkestara kao za decu tako i za odrasle. U svojoj redovnoj delatnosti, Dom kulture se bavi i prikazivanjem bioskopskih filmova iz redovnog distributerskog repertoara – novije proizvodnje ali ponekad prikazujemo i filmska ostvarenja trajne i neprolazne vrednosti-filmove iz 1970-tih, 1980-tih i iz 1990-tih godina. U sastavu ustanove je i izložbena sala u kojoj se održavaju i izložbe akademskih slikara, slikara amatera, etno udruženja, seminari i okrugli stolovi.

Pored gore navedenih Dom kulture je i organizator odlaska dece na Festival Optimizma žargonski nazvan “Bejbi egzit“ koji se održava svake godine na Petrovaradinu povodom Svetskog Dana Porodice krajem meseca maja. Naša ustanova je inicijator kao i glavni organizator BAČKOTOPOLSKOG KARNEVALA MEDA koji smo prvi put održali 16. septembra 2006. godine u okviru manifestacije “Dani Bačke Topole“. U buduće želimo još više da razvijamo tu manifestaciju uključivanjem još većeg broja učesnika i posetilaca. Naš cilj je da Bačkotopolski Karneval Meda za nekoliko godina izraste u jednu veliku manifestaciju Srbije koja okuplja veliki broj ljudi kako iz naše države tako i iz inostranstva i da postane prepoznatljivi pečat naše opštine.

Radno vreme

Ponedeljak

zvati

Utorak

zvati

Sreda

zvati

Četvrtak

zvati

Petak

zvati

Subota

/

Nedelja

/

Kontaktirajte nas!
Pokaži putanju