Pozovite OVDE

Cruise Club Beograd je zvanični partner kompanije Costa Cruise, koja je samo deo grupacije Carnival Corporation&plc group.

Reč je o vodećem svetskom operateru u kruzing industriji. Rezultat međusobne dugogodišnje saradnje je ponuda najboljih krstarenja i cena, kao i veliko zadovoljstvo putnika koji su nam ukazali poverenje i krstarići sa nama, obišli ceo svet.

 

DETALJNIJE O NAMA

 

COSTA CROCIERE (www.costacruise.com)  – italijanska kruzing kompanija sa sedištem u Genovi. Istorija kompanije duga je više od 68 godina i prepoznatljiva je po Italijanskom stilu života na kome insistira kako u dizajnu, umetničkim delima na brodovima, italijanskoj kuhinji i načinu zabave.
Vodeca Evropska kruzing kompanija sa najvećom flotom od ukupno 27 brodova u službi i jos dva nova broda koji ce biti isporuceni do kraja 2016. godine, ukupnog kapaciteta od preko 70,000 putnika.

Deo je grupacije Carnival Corporation&plc group, vodećeg svetskog operatora u kruzing industriji. U sastavu Coste nalaze se Costa Cruises, AIDA Cruises i Iberocruceros.
Svi brodovi Costa Cruises i AIDA plove pod italijanskom zastavom, po Mediteranu, Severnoj Evropi, Baltiku, Karibima, Centralnoj i Južnoj Americi, Bliskom i Dalekom Istoku , Atlantskom, Indijskom i Tihom okeanu. Preko 250 itinerera i preko 2, 5 miliona putnika godišnje.

CRUISE CLUB  Beograd, je ovlašćeni zastupnik prodaje Costa Cruises na teritoriji Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore i pruža podršku
turističkim agencijama u prodaji i promotivnim aktivnostima.
Kroz svoje aktivnosti ulaže u prepoznatljivost imena Costa Cruises na tržištu i njegovo vezivanje za kvalitetna krstarenja.

Radno vreme

Ponedeljak

09:00 - 18:00

Utorak

09:00 - 18:00

Sreda

09:00 - 18:00

Četvrtak

09:00 - 18:00

Petak

09:00 - 18:00

Subota

-

Nedelja

-

Kontaktirajte nas!
Pokaži putanju