Početak: новембар 9, 2018
8:00 pm
Kraj: новембар 11, 2018
8:00 am

Mesto Događaja

Dragutina Kojica bb Kragujevac

GPS: 44.02084, 20.90325800000005

Šumadija Fest je festival koji obiluje muzičkim i umetničkim aktivnostima, sa namerom da doprinosi razvoju i prezentaciji kulture i edukacije mladih ljudi i omogući im da učešćem na velikom muzičkom dogadjaju istovremeno prate predavanja, tribine, radionice i razmenjuju iskustva iz unapred odabranih aktuelnih tema iz svih oblasti.
Motiv za pokretanje festivala je da se u srcu Šumadije pokrene dodađaj koji će se svake godine dešavati u isto vreme i koji će doprineti kvalitetnijem društvenom životu mladih i okupiti veliki broj domaćih i stranih posetilaca. Program festivala je bogat, a zastupljeni su različiti muzički pravci kao i različite sfere umetnosti.

Osam godina je iza nas, a ovu smo započeli punom parom i zato nastavljamo u jakom ritmu. Miljenik srpske techno publike, techno ikona, DJ i producent Metodi Hristov je prvi izvođač kojeg Vam predstavljamo kao jednog od headlinera našeg ovogodišnjeg izdanja festivala. Pored njega dolaze nam i dve dame, prva nam dolazi iz Nemačke i zove se Juliet Fox, a druga je svima dobro poznata Lea Dobričić.

Što se tiče trance večeri pored već predstavljenog E-Clip dovodimo još jednog izvođača iz Tesseract studija – Zyce. Pored njih nastupiće i Kim0, Sale L&S, Metamyc i mnogi drugi.

Uskoro slede najave ostalih imena koja će biti deo ovogodišnje priče. Cilj nam je da Vam obezbedimo muzičko putovanje u drugu dimenziju jer će Vas pored vrhunskih svetskih imena ove godine u hali čekati i vrhunska produkcija zvuka i rasvete o kojima ćemo Vas naknadno i na vreme obavestiti.

Ulaznice možete kupiti na našem sajtu www.sumadijafest.com i 
prodajnim mrežama www.ddtickets.rs-a i www.gigstix.com-a i u Kragujevcu u kafeu Nemam Ve De.

Naknade & Ulaznice
Ulaznica
Akcija 3 + 1 po ulaznici

Hala Gordana Goca Bogojević, SC PARK Kragujevac

Hala Gordana Kragujevac, sportska hala Kragujevac, Dogažaji Kragujevac
U sklopu Sportskog centra Park nalazi se i sportska hala “Gordana Goca Bogojević”. Ukupna površina hale je 1.489 m2 i sastoji se od dva nivoa, od prizemlja na kome se…