Početak: новембар 11, 2018
8:00 pm
Kraj: новембар 11, 2018
10:00 pm

Mesto Događaja

Bulevar Arsenija Čarnojevića 58, ARENA BEOGRAD

GPS: 44.8141461, 20.4212894

Jedna od najpopularnijh mladih zvezda današnjice na prostoru celog Balkana, Maja Berović obradovaće svoju vernu publiku spektakularnim koncertom 02.novembra 2018 godine u Štark Areni u Beogradu.

Koncert o kojem se u medijima dugo spekulisalo, prati turneju “Seven” koja je započela početkom jula kada je Maja objavila svoji sedmi album po redu. U zadnjih nekoliko godina, Maja je prema rečima kritičara otvorila novi muzički pravac koji je prihvaćen u svim starosnim grupama, a najverniji fanovi su pripadnici tinejdžerske populacije.

Što se pokazalo kao tačnu po broju publike na svakom njenom koncertu. Kada je 2007. godine kročila u muzičke vode i izdala prvi album “Život uživo” publika je odmah izabrala svoj favorit “Džin i limunada”, a nekoliko godina kasnije nastavili su da se nižu hitovi kao što su “Devojačko prezime”, “Mama mama”, „Jedan pravi“. Najvatreniji fanovi ističu da su im najomiljenije pesme sa poslednja dva albuma koja nose nazive “Viktorijina tajna” i “Seven” koje je uradila sa Jala Bratom i Buba Korelijem, a numere kao što su “Harem”, “Broj”, “Neke Stvari”, “Sahara”, “Načisto”, “Ljubomora”, “Dilajla”, “VIP” i mnoge druge su redovne na svim koncertima, a neizostavan trenutak je kada publika sa Majom u glas peva hitove.  Sa druge strane, podatak od preko 200 miliona pregleda na zvaničnom kanalu “Youtube” svedoči o slušanosti ove muzičke zvezde, kao i preko milion pratilaca na socijalnim mrežama. Kako je poznato da Maja prati svetke trendove, tako će biti i ovog puta na spektakularnom koncertu gde će “Štark” Arena biti preuređena poput velikih svetskih koncerata, a sve će pratiti  najveće svetske trendove.

Informacije i rezervacije:
Mail: klubsu@yahoo.com
rezervacije@tiketklub.com
Kontakt tel: 065 610-43-12 i 065/366-5-222
Sajt: www.tiketklub.com
Dostavljamo ulaznice kurirskom službom na željenu adresu za jedan dan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Ulaznice možete nabaviti preko Tiket Kluba!

Naknade & Ulaznice
ULAZNICE - Online poručivanje na TIKET KLUB sajtu

Arena Beograd – ŠTARK Arena

Koncerti, sportski događaji, događaji, manifestacije...
  [button title="POZVATI za ULAZNICE" url="0900110011"]  
ŠTARK ARENA  je najsavremenije višenamensko mesto za sport, kulturu, zabavu, izložbe,…