Početak: децембар 21, 2018
8:00 pm
Kraj: децембар 21, 2018
11:00 pm

Mesto Događaja

Sutjeska 2 , Novi Sad

GPS: 45.2469956617, 19.845378881

Jedna od najpopularnijh mladih zvezda današnjice na prostoru celog Balkana, Maja Berović obradovaće  i Novosadsku vernu publiku spektakularnim koncertom 21.decembra.2018 godine u dvorani SPENS. Beogradski koncert o kojem se u medijima dugo spekulisalo, a koji je rasprodat u rekordnom roku prati turneju “Seven” koja je započela početkom jula kada je Maja objavila svoji sedmi album po redu.

U zadnjih nekoliko godina, Maja je prema rečima kritičara otvorila novi muzički pravac koji je prihvaćen u svim starosnim grupama, a najverniji fanovi su pripadnici tinejdžerske populacije. Što se pokazalo kao tačnu po broju publike na svakom njenom koncertu. Kada je 2007. godine kročila u muzičke vode i izdala prvi album “Život uživo” publika je odmah izabrala svoj favorit “Džin i limunada”, a nekoliko godina kasnije nastavili su da se nižu hitovi kao što su “Devojačko prezime”, “Mama mama”, „Jedan pravi“.

Najvatreniji fanovi ističu da su im najomiljenije pesme sa poslednja dva albuma koja nose nazive “Viktorijina tajna” i “Seven” koje je uradila sa Jala Bratom i Buba Korelijem, a numere kao što su “Harem”, “Broj”, “Neke Stvari”, “Sahara”, “Načisto”, “Ljubomora”, “Dilajla”, “VIP” i mnoge druge su redovne na svim koncertima, a neizostavan trenutak je kada publika sa Majom u glas peva hitove.  Sa druge strane, podatak od preko 200 miliona pregleda na zvaničnom kanalu “Youtube” svedoči o slušanosti ove muzičke zvezde, kao i preko milion pratilaca na socijalnim mrežama.

Kako je poznato da Maja prati svetke trendove, tako će biti i ovog puta na spektakularnom koncertu u Novom Sadu.

Naknade & Ulaznice
Stajanje
Sedište zapad

SPENS Novi Sad

Spens Novi Sad
[button title="Pozovite OVDE" url="tel: 021 4882311"]   JP ,,SPORTSKI I POSLOVNI CENTAR VOJVODINA” sport, kultura, estrada, turizam, propaganda, kongresi, izložbe, festivali, pres konferencije, prezentacije, ugostiteljstvo, poslovni prostor Izuzetna lokacija Centra,…