Predlažemo Vam dodatne alate za reklamiranje!

 

 

Bilo da li ste klijent koji je koristio samo pozicioniranje firme na mapi ili ste klijent koji je već zakupio kompletan paket za firmu (više o tome ovde), poslovni portal umomkraju.rs nudi i preporučuje sledeće usluge koje mogu unaprediti reklamu Vaše firme.

 

  • Za potrebe samostalnog ili oglašavanja uz našu pomoć, možete preuzeti foto materijal adaptiran naspram Vaših potreba. Posedujemo veliku bazu foto materijala koji se može upotrebiti u svrhu reklame. Cene otkupa personalizovanih postera/fotografija već po ceni od 300 din.

 

  • Ukoliko želite da Vaša firma bude preporučena kroz video prezentaciju portala umomkraju.rs i postavljena na naš You Tube kanal čiji link možete dalje upotrebljavati, uradićemo standardnu video prezentaciju na zadatu temu u kombinaciji sa materijalom koji nam Vi dostavite, i to po ceni od samo 1500 din. Ukoliko želite da preuzmete video u mp4 formatu bez logoa portala , stojimo Vam na raspolaganju.

 

  • Nudimo godišnje pakete BLOG PRIČA o firmi i njenom poslovanju. Naši profesionalci će u tu svrhu obaviti savetovanje i intervju sa Vama, preporučiti Vam teme , a Vaše je samo da izaberete odgovarajući godišnji paket . Svaku blog priču možete aktivirati onda kada Vam to nalažu potrebe samog poslovanja. BLOG priče o Vašoj firmi možete kupiti u paketima od 3, 6 i 10 tekstova koji će biti kreirani po Vašem nalogu a svaka priča biće objavljena sa osnovnom jednodnevnom reklamom na našoj fejsbuk strani. Predlažemo Vam da pročitate neke od tekstova sa našeg bloga i ujedno saznate kakav stil Vam nudimo i na koji način zapravo možemo Vašu firmu pretočiti u nešto prepoznatljivo, familijarno a ujedno i profesionalno. Tekstovi edukativnog karaktera o marketingu će Vam svakako biti od koristi.

 

  • Ukoliko Vaša firma želi da svoju besplatnu poziciju na mapi obogati samo dodavanjem neke specijalne akcije odnosno popusta, možete zakupiti ovaj alat na period od mesec dana. Vaša specijalna akcija biće dodata u kategoriju POPUSTI na mapi i ujedno prikazana na zajedničkoj strani sa popustima (za više detalja pogledajte meni sajta). Upotreba specijalnih akcija u zakupljenim paketima se podrazumeva – do tri specijalne akcije aktivne u isto vreme na nalogu firme.

 

  • Postavljanje specijalnih događaja javnog karaktera koje organizujete u svojoj firmi. Ovaj alat se prilikom besplatnog pozicioniranja firme može dokupiti odvojeno na mesečnom nivou, dok zakupljeni godišnji paketi omogućavaju  upotrebu ovog alata neograničeno.

 

  • Ukoliko je Vama najbitnije oglašavanje putem najpopularnije i najmoćnije društvene mreže – fejsbuka – pomoći ćemo Vam da što kvalitetnije i povoljnije upotrebite Vaš budžet. Postoji i mogućnost održavanja i vođenja administracije Vaše fejsbuk strane o čemu ćete se dogovoriti sa našim koordinatorima. Administracija može uključivati samo kreativni momenat – kreiranje i objavljivanje tekstova o firmi radi održavanja živosti stranice, ili sve to može biti u paketu sa kompletnim oglasima podržanim od strane našeg biznis menadžera. Naš biznis menadžer je već adaptiran da Vaš oglas bude prikazan konkretnoj i potencijalno zainteresovanoj publici. Naravno, svaki vid trošenja novca na reklame biće potkrepljen odgovarajućim izveštajima i zaključcima.

 

  • Možemo Vam omogućiti korišćenje platformi za slanje SMS i VIBER poruka. Više o tom poslu pogledajte na sajtu firme.

 

  • Dobra saradnja i razumevanje obostranog poslovanja je ključ svega. Možete nas kontaktirati za više informacija ovde. Mi smo u tvom kraju, a Vi određujete budžet.

 

 

Kontaktirajte nas i postavite dodatna pitanja.

KONTAKT FORMA